Tradisjonell juleutstilling

Hei alle sammen

En stund siden sist nå, men med en hektisk hverdag så er det ikke like lett å få tid til alt. Men hva er vel ikke mer på sin plass i denne tiden, enn inspirasjon til en skikkelig tradisjonell jul?!?

I denne utstillingen har jeg brukt et tungt julerødt stoff i hele taket, samt på bordet. Siden vi ikke hadde stoler til spisestuen, snekret jeg sammen sittebenkene selv. Ellers er det benyttet et slitesterkt laminatgulv, mursteinstapet bak peisen og en elektrisk peis som skaper stemning i utstillingen. Bordet har jeg dekorert med små kvister, kongler og alt som skal til for et hyggelig selskap;)

 
Da håper jeg at julestemningen kom snikende ;) Tenkte jeg skulle legge ut en DIY av sittebenkene etterhvert også, det samme med en juleutstilling i hvitt og lilla. Så det er bare å følge med om du ønsker litt mer inspirasjon til jul.

Ønsker dere en flott førjulstid, så blogges vi snart igjen:)

#jul #utstilling #vinter #tradisjonelljul #tradisjonell #rødjul #julerød #innpakning #gaveinnpakning #DIYSittebenker #sittebenker #krakker #inspirasjon #interiør #handygirl #maxbo #peis #elektriskpeis #borddekking #butikkvindu #juletre #diy

3 kommentarer

Iselin - Ung 2 barns mamma

12.12.2013 kl.14:26

Så utrolig koslig :)

handygirl

12.12.2013 kl.21:22

Iselin: Ja man får forhåpentligvis litt julestemning;-)

Ida U

24.12.2013 kl.12:24

Så flink du er! :)

Så fort DIY beskrivelsen av disse benkene er skrevet, kommer du nok til å se dem andre steder også ;) :P

handygirl

29.12.2013 kl.17:32

Ida U: Takk for det :) DIY på krakkene kommer på nyåret, så følg med :)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

34, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits