Minimalistisk kjøkken inspirasjon

Hei alle sammen

Ny kjøkkenutstilling, denne gangen er stilen valgt ut ifra et par som liker å lage mat, men som har den minimalistiske stilen til sitt hjerte. Jeg har valgt en lys geometrisk mønstret tapet til det ellers så lyse kjøkkenet. Elementer som avtrekksvifte skjult i benkeplaten og andre finurlige finesser gjør kjøkkenet praktisk, stramt og minimalistisk. Får å få de små ekstra detaljene, har jeg valgt å bruke sort som kontrastfarge.Her er avtrekksvifte skjult i benkeplaten, med et lett trykk stiger den opp fra benken og blir seende slik ut:
Lag ditt eget gryteunderlag av treplugger,ståltråd og Quick lakk. DIY oppskrift på denne kommer seinere:)

Bak vasken og stekeplatene har jeg satt opp kitchenwalls i børstet stål fra Berry Alloc.

Håper det falt i smak og at det kan inspirere noen av dere som er i planleggingsfasen på kjøkkenprosjekter :)

Ønsker dere en fin dag alle sammen!

#handygirl #kjøkken #Maxbohvam #Maxbo #utstilling #inspirasjon #minimalistisk #kitchenwall #gryteunderlag #interiør #børstetstål

5 kommentarer

Elsker detaljene!

Christine Mysen

30.10.2013 kl.16:46

Utrolig lekkert! :) Er akkurat noe slikt jeg kunne tenkt meg, men dessverre har vi ikke råd til det med det første. Imens får jeg male kjøkkenskapene, bytte benkeplate og legge nye fliser. Blir vel greit det også. :) Gleder meg til å se DIY av gryteunderlagene!

Gamle skatter får et nytt liv

30.10.2013 kl.18:47

Hei:) Så tøffe bilder!!

Ha en strålende dag videre!

handygirl

30.10.2013 kl.21:16

Gamle skatter får et nytt liv: Tusen takk, så koselig at du likte bildene :) Ha en fin kveld du også!

handygirl

30.10.2013 kl.21:18

Christine Mysen: Så gøy at du likte stilen :) Ja det er mye man kan gjøre selv om budsjettet ikke tilsvarer at man kan kjøpe nytt kjøkken. Med litt maling, nye knotter og fliser kan kjøkkenet få en flott oppgradering. Lykke til og ha en fin kveld!

handygirl

30.10.2013 kl.21:19

Mari.R.Gråberg(Interiørblogg): Gøy at det inspirerer :):):)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits