Herregårdsinspirert kjøkken i mørk grå

Hei alle sammen

Som mange av dere vet har jeg holdt på med endring av kjøkkenutstillingene på jobben i en god stund. Utstillingene er ganske ferdigstilt i skrivende stund, og jeg har sagt at jeg skal legge ut bilder og de kommer litt etter litt. Nedenfor er bilder av et mørkt grått herregårdsinspirert kjøkken. Jeg valgte en mørk grå bakvegg i utstillingen og en mørk grå tapet bak de åpne hyllene. Med en lys marmor steinbenkeplate får kjøkkenet et eksklusivt preg:Flere kjøkkenutstillinger blir lagt ut etterhvert, så er du i gang med oppussing av kjøkkenet og trenger inspirasjon så følg med på handygirl.blogg.no :)

#herregård #handygirl #Maxbohvam #Maxbo #marmor #kjøkken #mørkegråttkjøkken #utstilling #butikkutstilling #utstillingsvindu #inspirasjon #Marbodal #Lindø

7 kommentarer

Mediapusan

29.10.2013 kl.21:27

Kjempe fint kjøkken!

ha en fin kveld! :)

handygirl

29.10.2013 kl.22:13

Mediapusan: Tusen takk :) Fin kveld til deg også!

S A Galleri

29.10.2013 kl.22:23

Kjempestilig :)

handygirl

29.10.2013 kl.22:58

S A Galleri: Ååå så gøy at du likte det :) Tusen takk :)

Dina

29.10.2013 kl.23:04

Veldig lekkert!! Du er flink altså :) Noe for oss kanskje? ;)
Så utrolig fint kjøkken! :) Noe lignende det vi har sett på! :)

handygirl

30.10.2013 kl.21:24

Mari.R.Gråberg(Interiørblogg): Ja, dette er en av mine favoritter også. Du må legge ut bilder på bloggen din om dere skal bytte kjøkken etter hvert :) Ha en fin kveld!

handygirl

30.10.2013 kl.21:25

Dina: Tusen takk Dina, dette er en av mine favoritter og JA tror absolutt at det er noe for dere ;);) Ha en flott kveld!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits