Aktiv sommer i Norge....

Hei alle sammen

Ja da er det vel snart 3mnd siden sist jeg skrev et innlegg her.... hmmm dårlig samvittighet sier du?! Nope ;) Jeg har jo hatt sommerferie, og en riktig herlig norsk sommer har det vært. Jeg har selvfølgelig ikke hatt sommerferie i 3 mnd, men når solen skinner og været har vært slik som i sommer, har jeg bare ikke prioritert å sitte foran pc'en og blogge. Men nå er jeg tilbake og har masse inspirasjon til dere :) :) :) Så jeg håper dere fortsetter å stikke innom en gang i blant for litt inspirasjon i hverdagen.

Her er et bildedryss fra sommeren:
Vi holder på med høstutstillinger på jobben for tiden, så jeg skal få lagt ut noen bilder fra dette etterhvert. Ellers begynner kjøkkensenteret vårt som jeg fortalte om i dette innlegget HER å ta form, det kommer også bilder fra dette etterhvert. Mange fine utstillinger og mye inspirasjon å hente om du har planer om å bytte kjøkken.

 

Ha en strålende kveld ;)

-Vi blogges

#wakeboard #wakeboarding #kajakk #padling #friluftsliv #kristiansand #dyrepark #kristiansanddyrepark

4 kommentarer

handygirl

26.09.2013 kl.22:09

Aktiv sommer dette,ser jeg, du er på farta.

handygirl

26.09.2013 kl.23:17

handygirl: Alltid gøy med litt fart og morro :-)

Randomjenta

03.10.2013 kl.18:17

Velkommen tilbake fra bloggdvalen ;) Fine bilder! Ser virkelig ut som du har vært på farta i sommer, ja! Gleder meg til kreative innlegg framover :D

handygirl

03.10.2013 kl.21:15

Randomjenta: Tusen takk for det:-) ja har vært en super sommer med gode minner :-) gleder meg til å følge med deg fremover også på alle de artige reisene dine :-)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits