Nytt kjøkkensenter

Hei alle sammen

Som jeg skrev for en stund tilbake er jeg prosjektleder for ombygging av kjøkkensenteret vårt på jobben. Det er 13 nye kjøkkenutstillinger som skal opp, samt mange andre elementer som må bygges om og planlegges. En artig utfordring, men med så store endringer tar ting tid. Nedenfor ser dere noen av elementene som skal være i de nye utstillingene:


Vi skal få satt opp noen av kjøkkenutstillingene til uken, så det gleder jeg meg til. Legger ut bilder av utstillingene etterhver som alle detaljene er på plass :)

Ha en fin dag!

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits