Trend dugnad med IFI

Hei alle sammen

Forrige uke var jeg på trend dugnad med IFI(Informasjonskontoret for farge og interiør). Det er en liten stund siden sist jeg var på en slik samling, så var utrolig godt å få litt påfyll og være kreativ en hel dag. Vi var en god gjeng, som hele dagen jobbet med forskjellige collager og oppgaver. Disse ble etterhvert presentert for de andre. Det kan være lurt å klippe og lime sammen en collage før man går i gang med oppussing av hus og hjem. Nedenfor er noen bilder av collager som ble lagd på trenddugnaden.

Mange pusser opp og nordmenn er vel på verdenstoppen når det kommer til oppussing av hus og hjem. Det mange har opplevd er at de setter i gang uten å ha en plan på hvordan de skal nå målet sitt, og ender opp med et resultat som ikke står til forventningene. Om man ikke ønsker å få hjelp til planleggingen, kan det være lurt å bruke litt tid på dette selv før man setter i gang. En idècollage er et av de første skrittene i riktig retning. Bruk gamle magasiner og blader for å hente inspirasjon. Klipp og lim bilder og tekst på en papp plate og du har et utgangspunkt for hvordan rommet du ønsker å pusse opp skal bli.

Ellers kan du bare ta kontakt med en interiørdesigner og få hjelp til dette :)

 

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits