Fargedag med bengalack

Hei alle sammen

For en liten stund tilbake hadde vi "Fargedag" på jobben. Min flinke kollega hadde forberedt masse og temaet var blant annet hva man kunne bruke Bengalack til. De aller fleste vet at Bengalack kan brukes på metall, men det ikke alle vet er at Bengalack kan brukes på både treverk, plast, metall ++. Under ser dere noe av det som ble malt til fargedagen.Hvorfor ikke male en kjetting i yndlingsfargen din og henge kleshengere i forskjellige farger for oppbevaring av klær? Kleshengerne er også malt med Bengalack.

 

Frisk opp postkassen med en herlig gulfarge:


Knagger i forskjellige farger, artig på et barnerom eller som et blikkfang i et ellers så nøytralt rom:

Har du en gammel metall lampe kan denne også bli som ny med et strøk maling:
Blomsterkasser i treverk får et helt nytt uttrykk med litt maling:


Knall til med farger i spannet og få en fargerik sommer ;)

Obs! Sjekk alltid med din lokale malebutikk før du går i gang med prosjektet, noen produkter trenger grunning eller annen forbehandling for at sluttresultatet skal bli perfekt.

 

Tusen takk til Tina for at jeg fikk bruke bildene på bloggen.

2 kommentarer

dumildemilla

27.06.2013 kl.22:57

Kjempeflott! Lekre farger....liker :)

handygirl

28.06.2013 kl.14:11

dumildemilla: Så bra :) Det er herlig med farger på sommeren :) Fin dag til deg!

Maria D.

04.09.2013 kl.10:01

Kjempe mange fine farger =)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits