Tips til innpakning

Hei alle sammen

Forrige helg var vi i konfirmasjon og det er vel ikke noen hemmelighet at konfirmantene gjerne ønsker seg pengegaver til den store dagen. Jeg ønsket allikevel å lage en litt artig innpakning, så da endte jeg opp med denne varianten.Jeg brukte en papp plate, noen tapetrester, liten grønn kvist og en sløyfe som matchet tapeten.


Jeg stakk hull på pappen og festet kvisten med silkebåndet på den ene siden og fikk en søt sløyfe på andre siden.
Pengene ble lagt i en konvolutt som også er laget av tapet. Pengene festet jeg i en hemptråd, som stakk utenfor konvolutten. Da kunne man bare dra i snoren for å åpne konvolutten med pengene. Akkurat som på kåringer på tv ;)


På kortet skrev jeg små sitater som passet til en konfirmasjon.

Ønsker dere en flott og inspirerende lørdag :)

2 kommentarer

hedda

09.06.2013 kl.00:08

alltid gøy med fin innpakkning, koselig!

handygirl

09.06.2013 kl.21:57

hedda: Ja, litt gøy å gjøre noe ekstra for konfirmanten ;) Ha en fin kveld!

dumildemilla

12.06.2013 kl.21:35

Kjempefint! Fine ord å ha med videre i livet :)

handygirl

12.06.2013 kl.23:31

dumildemilla: Takk :-) Ja syns sitatene passet til konfirmanten;-)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits