Sommer og glade farger

Hei alle sammen

Håper dere nyter denne herlige sommerdagen. Jeg har igjen vært på brudekjoleprøving, men fant ikke den perfekte kjolen i dag heller. Er ikke noe krise for nå har jeg muligheten til å prøve ennå flere lekkerbisker før jeg bestemmer meg ;)

Vi skal snart grille, men først et par bilder av en utstilling jeg lagde for en stund tilbake. Kanskje den kan inspirere til bruken av farger og mønstre ute på terrassen, spesielt nå når utemøblene tas i bruk. 

Ha en flott kveld og tvi tvi til Margaret Berger i kveldens Grand Prix finale ;)

2 kommentarer

Therese Nybu

19.05.2013 kl.22:20

Så flott :)

handygirl

19.05.2013 kl.23:29

Therese Nybu: Takk, så koselig at du likte det :)

dumildemilla

27.05.2013 kl.22:14

Søtt som sukkertøy, liker det godt :)

Lykke til med kjoleprøving.

handygirl

30.05.2013 kl.14:43

dumildemilla: Tusen takk for det :) Jeg fant den perfekte kjolen på tirsdag, så er litt i hundre, bare så synd det er så lenge til bryllupet ;) Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits