Prosjekt ungdomsrom

Hei alle sammen

Her er det hektisk for tiden (akkurat som det var noe nytt ;) he he he). Har masse artige prosjekter på gang. Et av prosjektene er ombygging av kjøkkensenteret på jobben. Der er jeg prosjektleder for ombyggingen og her er det mye å henge fingrene i. Skal få lagt ut bilder etterhvert, men det tar sin tid med planlegging, tegninger, collager og bestilling av alt sammen.

På privaten går det i andre interiørprosjekter. Her har jeg blant annet et barnerom, ungdomsrom, soverom og kjøkken som jeg skal komme med forslag på. I kveld har jeg tegnet første utkastet på ungdomsrommet, samt funnet noen tapeter som kan være aktuelle.

 Men nå er det på tide å komme seg i loppekassa.

Ønsker dere alle en god natt!

-Vi blogges

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits