What to choose?

Hei alle sammen

I går var jeg på brudekjoleprøving med den ene forloveren min. Det var ikke noen typisk brudekjolebutikk, men de har uendelig mange kjoler av alle slag og en egen liten avdeling med brudekjoler. Jeg prøvde mange forskjellige varianter, mest fordi jeg ikke ante hva slags kjole som ville passe meg. Flere av kjolene var ikke helt min stil, men etter det jeg har skjønt er det flere som ender opp med noe helt annet enn det de hadde sett for seg. Fant til slutt en som snittet passet veldig bra og den var utrolig fin. Men siden jeg aldri klarer å bestemme meg, ble det ikke noe handel i går. Det er jo tross alt bare en gang i livet at man skal gifte seg, så da må man benytte seg av anledningen til å prøve forskjellige kjoler.

Her er bilder av noen av kjolene jeg prøvde:


He he måtte bare le av meg selv i denne kjolen, ser kanskje ikke så ille ut på bilde, men den fikk meg til å se ut som en liten plugg.. og tro meg... jeg vil ikke akkurat ha en kjole som gjør meg lavere enn det jeg er ;)

Denne derimot var utrolig stilig bak...

.....men ikke så fin forfra......Jeg kan selvfølgelig ikke legge ut den/de kjolene som er aktuelle, men andre detaljer fra bryllupsplanleggingen skal dere ikke se bort ifra at kommer etterhvert ;)

Håper dere har hatt en fin helg?

-Vi blogges

2 kommentarer

dumildemilla

06.05.2013 kl.20:53

Nydelige kjoler, blir spennende hvilken det blir! Kanskje vi er så heldige å få se når dagen har vært :)

Fin kveld til deg.

handygirl

06.05.2013 kl.22:38

dumildemilla: ja det er så utrolig mye fint:-) blir nok en del prøving før jeg får bestemt meg. Men bilder fra dagen kommer vet du, selv om det fortsatt er en liten stund til;-)

Lykkemisjonen

08.05.2013 kl.10:39

Masse fine kjoler!:) Liker veldig godt øverste og nederste kjole, de kledde du veldig godt:) Spent på hva du ender opp med! :)
Jeg synes brudekjoler med ermer er nydelige :) Har du bestemt deg for hvilken type kjole du ønsker, selv om det ikke ble noe kjøp?

handygirl

09.05.2013 kl.16:40

Lykkemisjonen: Tusen takk :) Er fortsatt ikke helt sikker selv så det blir spennende ;)

handygirl

09.05.2013 kl.16:45

Gjørdetselvbryllup: Så gøy å høre at flere liker brudekjoler med ermer :) De aller fleste ender jo opp med stroppløs kjole, noe som har vært trenden de siste årene. For min del virker det veldig nakent og unaturlig. Jeg ender helt sikker opp med noe brede eller tynne stropper. Bare en liten stropp hjelper synes jeg. Har en viss formening om hvordan den kommer til å bli... ;) Ha en fin dag!

Trine

02.06.2013 kl.02:38

Åh, AT, du kommer til å bli en vakker brud!!!!!!!!!!!:):):):):)

Lykke til med kjolekjøp!

T:)

handygirl

03.06.2013 kl.12:50

Trine: Ååå takk søte du :) :) :) Det er jo så gøy å lete etter den perfekte kjolen, jeg bare elsker brudekjoler ;) Og du vet du hva....... jeg har funnet drømmekjolen med sto D ;)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits