Brudekjoleshopping :)

Hei alle sammen

Her våknet jeg opp til snøvær og hva er vel ikke bedre enn å ha noe artig å se frem imot??? Jeg skal nemlig på min første brudekjoleshopping i dag. Jeg gleder meg masse, men har vel ikke troen på at jeg finner den rette kjolen med en gang. Uansett så blir det gøy å se hva som finnes og kanskje finne ut hva man kler.

Jeg har selvfølgelig vært inne på maaaaaange nettbutikker og tittet allerede og det er utrolig mye fint. Problemet er vel å finne den perfekte kjolen, men jeg har god tro på at den dukker opp etterhvert.

Hva ender jeg opp med??

Kort, lang, prinsesse, havfrue, uten stropper, med lang erm, med slep, hvit, offwhite eller noe helt annet.... valgene er mange...Da får jeg komme meg i dusjen og gjøre meg klar.

Ønsker dere alle en fin dag!

 

Bildene er lånt fra JJshouse.com

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits