Veggdekor

Hei alle sammen

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal pryde veggene med, det er jo så utrolig mange muligheter. Noen er så heldige å ha et spesielt bilde som de ønsker å henge opp, mens andre ikke klarer å velge. Jeg har valgt å bruke en bildelist fra Ikea bak sofaen. Med en bildelist kan man bytte ut bildene når man blir lei, uten at man må lage nye hull i veggen for hver gang. Utrolig praktisk og dekorativt.

Hvorfor ikke ramme inn en gammel tapetrest...

...sette ramme på et skilt du liker eller bruke gjenstander som denne malte tre X'en...

...ta i bruk små vaser med en liten blomsterkvast...

...bruk bilder av alle slag, her er et bilde laget av gamle planker...

eller hvorfor ikke pynte opp med bøker??

Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan pynte med, men et tips er å ha en fellesnevner slik at det er et system på hele listen. Jeg har valgt å bruke samme fargetoner på dekoren.

Andre fellesnevnere kan være å ha like rammer på alle bildene, bruke sort/hvite bilder med forskjellige rammer, ha ett tema på alle bildene(ansiktsbilder, englebilder, naturbilde etc.)


Nå er det snart Idol og fredagstaco her hos oss.

Ønsker dere alle en fin helg, så blogges vi snart igjen :)

2 kommentarer

Kirsti

03.05.2013 kl.22:34

Likte måten din, stilig og kreativt. :) Ha en fin kveld!

handygirl

03.05.2013 kl.23:51

Kirsti: Tusen takk :) Så koselig at du likte det. Fin kveld til deg også!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits