Bryllupsinvitasjon

Hei alle sammen

Har vært litt lite blogging i det siste, men med et hektisk liv, så blir det slik. Her er vi (eller det vil si iallefall jeg) i gang med bryllupsplanleggingen. Vi har vært rundt å kikket på lokaler og det er mange fine steder. Tror vi har landet, men skal sjekke et par ting til først. Kjenner jeg gleder meg masse, selv om det er en god del som skal planlegges. Mesteparten er jo bare kjempe gøy.

 

I dag har jeg handlet litt saker og ting for å se hva jeg kan få til av invitasjoner. He he he, det er jo en stund til de skal sendes ut, men greit å være tidlig ute.

Her er noen artige varianter som jeg har sansen for:Likte du noen av disse eller har du forslag til andre rustikke invitasjoner setter jeg pris på forslag.

Nå skal vi snart på middag hos min søster og mannen hennes. Det blir koselig.

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld.

-Vi blogges

 

Bildene er lånt fra disse sidene:

www.tyvastriumph.blogspot.com, www.beweddingplanner.com, www.mywedding.com, www.rusticweddingchic.com

2 kommentarer

Smil hver dag

28.04.2013 kl.19:28

Den nederste var nydelig :)

krist.in

28.04.2013 kl.21:45

mye fint her !

handygirl

28.04.2013 kl.22:35

Smil hver dag: Ja, liker den, er jo så mye fint å velge mellom :)

handygirl

28.04.2013 kl.22:37

krist.in: Ja, ikke sant :)

Randomjenta

28.04.2013 kl.23:31

Den flaskepostinvitasjonen var utrolig kul xD Alle var fine, men den nederste var ordentlig romantisk.

Kan tenke meg det er mye som skal fikses og planlegges før bryllupet står :)

Lykkemisjonen

29.04.2013 kl.12:34

Veldig artige varianter- likte godt den første :)

handygirl

29.04.2013 kl.17:52

Randomjenta: Ja, masse å ordne mer enn det jeg tenkte i begynnelsen. Men det mest er jo bare gøy og min kjære er faktisk ganske ivrig etter å hjelpe til med planleggingen :) Hører stadig om jenter som planlegger alt selv, men jeg synes det er gøy at vi begge kan gjøre dette sammen :) Ha en finfin dag!

handygirl

29.04.2013 kl.17:53

Lykkemisjonen: Ja mange fine å velge mellom altså :) Blir spennende å se hva som dumper ned i postkassen til gjestene til slutt ;)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits