Babygave tips

Hei alle sammen

For noen uker siden fikk en venninne av meg en nydelig liten gutt. Da jeg var på besøk for å treffe den lille, hadde jeg selvfølgelig med en liten presang.

Jeg kjøpte en stilig ramme på Bohus, fant litt forskjellige tapeter, og med dymomaskin til å skrive tekst og et bilde av den nyfødte fikk jeg dette resultatet:

Om du ikke vet helt hva du ønsker å skrive i rammen, kan du bruke et dikt, sitat eller hvorfor ikke bruke navn, fødselsdag, vekt og lengde på den nyfødte :)

 

Da er det Idol og pizza med min kjære.

Ønsker dere alle en fin kveld!

2 kommentarer

Siv-Inger

20.04.2013 kl.00:33

Så kreativt, også fint resultat! Ja det der må være en gave som falt i smak!

Kirsti

20.04.2013 kl.13:32

Så søtt og stilig! :) Ikke dumt ide, langt ifra.

handygirl

22.04.2013 kl.21:26

Siv: Tusen takk :) Ja, de ville lage en lik til broren så da falt den i smak ;)

handygirl

22.04.2013 kl.21:27

Kirsti: Tusen takk :) Kjekt med litt tips til den slags gaver også ;)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits