Safari utstilling

Hei alle sammen

Da har jeg akkurat kommet meg hjem fra jobb. Ble en sen kveld i dag, siden vi starter en stor kampanje i morgen.

I går la jeg ut en liten "teaser" på safariutstillingen jeg har laget. Utgangspunktet for utstillingen er de bambus regissørstolene. Jeg ønsket å få vist de frem på en inspirerende måte. Stikkord for utstillingen er safari, filmsett og piknik på savannen.Håper det ga litt inspirasjon :)

Nå får jeg lage meg kveldsmat og hoppe i køya.

God natt, så blogges vi snart igjen!

2 kommentarer

Randomjenta

17.04.2013 kl.18:11

Jeg digger det! Stilig vri på bordoppsettet!

handygirl

17.04.2013 kl.19:52

Randomjenta: Ååå så koselig at du likte den :-):-) måtte improvisere litt med bordet men ble litt artig :-) Fin kveld til deg!

Lykkemisjonen

17.04.2013 kl.21:17

Stilig utstilling- du er flink til å få frem ekte safari-følelse!:)

handygirl

18.04.2013 kl.12:36

Lykkemisjonen: Tusen takk :-) koselig å høre. Fin dag til deg!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits