"Teaser" Safari utstilling

Hei alle sammen

Håper dere har hatt en flott helg. Vi har blant annet vært rundt og sett på bryllupslokaler. Det finnes utrolig mange fine steder, så nå gjenstår det bare å bestemme seg for hvilket som er det perfekte stedet for oss ;)

Før helgen lagde jeg en utstilling inspirert av regissørstoler og safari. Dere får en liten "teaser" i dag, så legger jeg ut bilder av hele utstillingen senere i uken.

Nå er spaghetti bolognesen min klar, ønsker dere alle en flott kveld :)

2 kommentarer

dumildemilla

15.04.2013 kl.22:15

Herlig med safari. Får Karen Blixen-assosiasjoner :)

handygirl

15.04.2013 kl.22:41

dumildemilla: He he ja, var en kollega på jobben som også nevnte Karen Blixen da hun så utstillingen ;)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits