Flere utstillinger ;)

Hei alle sammen

Da var det på tide å vise de siste utstillingene som vi lagde i går. Som jeg skrev i går, planlegger vi normalt utstillinger før vi lager de, men siden vi kun hadde en dag på å lage disse, måtte vi jobbe litt mer spontant og effektivt. Håper du ser noe som kan inspirere deg :)

Før:

Etter:
Dette er små utstillingspunkter som har som hovedoppgave å gi inspirasjon til gulvene de er laget på.

Ha en fin kveld :)

 

2 kommentarer

dumildemilla

11.04.2013 kl.21:05

Likte palle-veggen veldig godt, god ide til hageredskaper og annet. De andre utstillingene er også stilige :)

handygirl

11.04.2013 kl.21:56

dumildemilla: Tusen takk. Paller kan brukes til mye rart ;) Pallebord har jo blitt brukt en god stund, men jeg har også laget sengegavl og denne "vegghyllen". Artig å være litt kreativ ;) Fin kveld til deg!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits