Nye utstillinger :)

Hei alle sammen

I dag har min kollega og jeg vært i et annet varehus og hjulpet til med utstillinger. De har hatt en stor ombygging og skal snart ha åpningsfest. De trengte derfor litt hjelp for å komme i mål.

Normalt bruker vi en god del tid på planlegging av utstillingene vi lager, men i dag måtte vi jobbe litt mer spontant. Det var veldig gøy og ikke minst artig å se hvordan de andre varehusene arbeider.


Her er min flinke kollega Tina "in action".

Nedenfor ser du noen av utstillingspunktene vi lagde i dag:

Flere utstillinger kommer i morgen :)

Ha en fin kveld!

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits