Veggpynt

Hei alle sammen

Det er ikke alltid like lett å bestemme seg for hva man skal pryde veggene med, men disse rammene med hønsenetting har dekorert veggen over sofaen min en god stund. Blir jeg lei skifter jeg bare bildene, slik at de matcher resten av interiøret.

Det kan fort bli rotete når man bruker mange bilder på samme sted. Tipset mitt er å tenke fargekombinasjoner på bildene. Her har jeg gjort det veldig enkelt med gamle sorthvite bilder, men om du ønsker å bruke farger, kan det være greit å ikke blande alt for mange farger. Bruk samme fargetoner, da er det lettere å få et bra resultat.

Her blir det avslapping resten av kvelden, hadde planer om å gjøre litt av hvert i kveld, men det kan vente :)

Ha en flott kveld, så blogges vi snart igjen!

2 kommentarer

Niina :)

04.10.2013 kl.00:35

Så kule bilderammer:) Hvor får du tak i hønsenetting?

handygirl

04.10.2013 kl.13:43

Niina: Takk :) Jeg liker de veldig godt. Hønsenetting kan du kjøpe hos en byggevarehandel eks: MAXBO :)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits