Bilder av de siste bambus utstillingene

Hei alle sammen

Da kommer bildene av de siste tre utstillingene. Utfordringene med å lage flere utstillinger som skal stå ved siden av hverandre, er at det raskt kan bli rotete og uoversiktelig. Mine tips når man skal lage slike utstillinger er at man finner en fellesnevner for utstillingspunktene. I dette tilfellet er det mange forskjellige gulv, i både lyse og mørke varianter. Jeg finner først ut hva slags fargekombinasjoner som fungerer bra sammen. Deretter liker jeg å ha et tema som jeg jobber ut ifra. I dette tilfellet er tanken i hodet mitt "naturfotograf i regnskogen". He he for mange av dere høres dette sikkert helt sprøtt ut. Men når jeg lager de små punktene har jeg først fargene(grønt, brunt, offwhite og bambus) i hodet. Deretter lager jeg de forskjellige utstillingene med tanke på at det skal være noe som er inspirert av naturelskere, en teltplass i regnskogen, arkeologer etc. ;) Om du nå ser på bildene så ser du kanskje fellesnevnerne?Håper det ga litt inspirasjon :)

Nå er det vel på tide å få pakket ut av baggen jeg hadde med på hytta i helga. Jeg er alltid så treg med å pakke ut, og med den lille leiligheten min er det egentlig best å få det unna så fort som mulig. Det blir jo kaos med en gang noe ikke ligger der det hører hjemme.

Ha en flott onsdagskveld folkens :)

 

-Vi blogges

2 kommentarer

Lite hi

06.03.2013 kl.19:07

Spennende :D Jeg likte veldig godt gulv nr. 2 - det ligner veldig på det vi har på soverommene. Du er veldig flink og det er artig å se hvor fint du får det til uansett hvilket gulv du pynter rundt. Du gjør det ekstra vanskelig for de som skal velge gulv, for alle ser jo så flotte ut ;o) Hehe

Klemmer fra Lite hi

Randomjenta

06.03.2013 kl.20:13

Ser absolutt fellesnevneren! Liker slike naturtoner, og spesielt når de brukes ved slike naturmaterialer :)

Haha, kjenner til det der med å drøye å pakke opp..

handygirl

06.03.2013 kl.20:30

Lite hi: He he he, så søt du er, ja da har jeg gjort noe bra ;) Det er veldig mange fine gulv, har du bilder av gulvet/ soverommet på bloggen din? Klemmer tilbake :)

handygirl

06.03.2013 kl.20:31

Randomjenta: Det skaper en egen ro med naturtoner :) He he.. endelig ferdig med å rydde/ pakke ut nå ;) Fin kveld til deg!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits