Bambusutstillingene er ferdig

Hei alle sammen

Da har de siste gulvutstillingene blitt ferdige og her ser dere noen bilder av resultatet:For de nye leserne mine, kan jeg fortelle at dette er 5 små utstillingspunkter som er laget for å vise frem store prøver av forskjellige gulv. Siden de står side om side er utfordringen å få til spennende utstillinger utenat alt skal bli et stort kaos. Følg med videre for nærbilder av de tre siste utstillingene også.


Ha en flott kveld!
 

2 kommentarer

strikkogmer

06.03.2013 kl.17:47

Så fint! Likte veldig godt det mørkeste gulvet. Gleeeder meg sånn til å bygge hus og innrede det! :)

handygirl

06.03.2013 kl.18:04

strikkogmer: Tusen takk :) Ååå så gøy å bygge hus, det skjønner jeg at du ser frem imot :) Det mørke gulvet er veldig fint ja :) Fin kveld til deg!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits