Månedens ......

Hei igjen,

Måtte bare skryte litt ;) Før helgen ble det nemlig kåret månedens ansatt på jobben og gjett hvem det ble ????????

Meg :) :) :)


Jeg ble rett og slett helt satt ut. Må jo si at dette er kjempestas. Det er en utrolig god følelse når man får en bekreftelse på denne måten. Da vet man at man har gjort noe bra iallefall ;)

Tusen takk !!!!!!!!!!


 Vil også gi en stor gratulasjon til min gode og superflinke kollega Tina, som også ble kåret til månedens ansatt. Siden det ikke hadde blitt kåret noen for januar ble det Tina og jeg som ble kåret i januar og februar. Tina er en utrolig god kollega og ikke minst er hun utrolig dyktig. Grattis snupp :)

2 kommentarer

lisell

04.03.2013 kl.20:47

Dette fortjener du og tina så veldig også! Dere er superflinke! Heldige som har dere!

handygirl

04.03.2013 kl.21:11

lisell: Tusen takk Lisell :) Vi ble vel ganske overrasket begge to, men må si det var utrolig koselig :)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits