Mange NYE utstillinger

Hei alle sammen

Som jeg skrev i går, holder jeg på med et prosjekt på jobben, hvor jeg skal lage 10stk utstillingspunkter. De skal stå ved siden av hverandre og man må derfor ta hensyn til dette slik at ikke alt blir ett stort kaos. I dag har jeg blitt ferdig med den ene siden, som jeg har kalt den "rødbrune" siden. Utgangspunktet for utstillingene er å vise frem store prøver av forskjellige gulv.

Her ser dere gulvene før de er "stæsjet" opp:

Etter:

Før:

Etter:


Nærbilder av utstillingene kommer etterhvert.

Her blir det rydding og vasking av leiligheten, før jeg skal pakke til hyttetur ;)

Kos dere så lenge, vi blogges :)

 

 

2 kommentarer

LiteHi

28.02.2013 kl.20:44

Lekkert!! :)

Vi er på utkikk etter grått gulv til stue, kjøkken, gang osv. Håper det perfekte gulvet dukker opp snart ;)

Kos deg videre!

Klemmer fra Lite hi

Loppisshoppis

28.02.2013 kl.20:55

Fin utstilling og kjempe fin blogg :)) du har jobben jeg ønsker meg :)

Krisdine's blogg

28.02.2013 kl.22:22

Så fint. :-) Å for en gøy å spennende jobb. ▪ Heldig du. :-)

handygirl

01.03.2013 kl.08:56

LiteHi: Tusen takk :) Ja det er utrolig mange fine gulv, om du ikke har vært på MAXBO Stormarked ennå så vil jeg anbefale deg å ta en tur. Det er masse fine gulv der. Har de ikke det gulvet du ønsker kan de helt sikkert få bestilt det ;) Klemmer tilbake

handygirl

01.03.2013 kl.09:02

Loppisshoppis: Tusen takk, det samme til deg :) Jeg trives veldig godt i jobben min, og det er utrolig gøy å få lov til å være kreativ og handy på samme tid ;) Ha en flott dag!

handygirl

01.03.2013 kl.09:06

Krisdine's blogg: Tusen takk :) Ja, jeg har det veldig bra på jobb, det er iallefall en jobb som passer meg perfekt :) Ha en fin fredag!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits