Botanical garden :)

Hei alle sammen

Da har jeg endelig blitt ferdig med utstillingen med tema: Botanical garden. Jeg har brukt en tapet som heter "Back to school" fra Mr.Perswall, gulvet heter Olive oak Parkett fra Tarkett og fargen på veggen heter Laurbær fra Jotun. Selv om jeg storkoser meg på ski om dagen, må jeg innrømme at det er utrolig godt å jobbe med vårlige farger og blomster. Man må bare bli i godt humør av det :)

Her er noen bilder fra utstillingen:Håper dere også får et smil om munnen av friske farger og en gryende vårstemning. Jeg skal sette på en episode av Trinny og Susannah nå, har episodene på opptak og man blir jo helt hektet av å se på alle de nydelige forvandlingene. Ikke minst blir jeg jo litt inspirert til å pynte meg med kjoler og andre "jenteting".

Ha en flott kveld og nyt livet :)

2 kommentarer

dumildemilla

22.02.2013 kl.22:05

Dette var flott og vårlig.

handygirl

25.02.2013 kl.14:52

dumildemilla: Tusen takk :) Herlig med litt vårstemning spesielt i disse solrike dagene ;)

Lykkemisjonen

25.02.2013 kl.15:35

Flott utstilling! Passer bra med gla'været vi har fått nå:)

handygirl

25.02.2013 kl.19:41

Lykkemisjonen: Tusen takk :) ja det er jo helt herlig vær ute nå om dagen, så vi får nyte det så lenge det varer ;)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits