Teaser Botanical garden

Hei alle sammen,

Som jeg skrev i mitt forrige innlegg, er det inspirasjon fra den landlige botaniske hagen som blir min neste utstilling. Tenkte jeg skulle gi dere noen smakebiter på hva dere kan vente å se når den er ferdig:Håper det ga mersmak og en liten snus på vårstemningen som mange lengter etter :)

Ha en flott dag!

 

2 kommentarer

frøken ryman

20.02.2013 kl.18:26

Åhh gläder mig o se! Nu som våren är på gång o allt!

Ha en strålende dag!

Kram

handygirl

20.02.2013 kl.22:16

frøken ryman: hehe så gøy:-) ja godt med litt vårlig inspirasjon:-) Fin kveld til deg også! Klm

LiteHi

25.02.2013 kl.19:22

Åh, så vakkert :) Herlig utstilling! Elsker den nederste plansjen!

Ha en fin kveld. Klemmer fra Lite hi

handygirl

25.02.2013 kl.19:44

LiteHi: Tusen takk :) Den plansjen er faktisk en tapet fra Mr. Perswall som man kan bestille i den størrelsen man ønsker :) Helt enig med deg den er utrolig fin!!! Ha en flott kveld du også. Klemmer tilbake :)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits