"granit"utstilling ferdig

Hei alle sammen

Da er utstillingen jeg snakket om tidligere i uken ferdig. Det er en utstilling som er basert på den industrielle stilen. Jeg har blant annet fått en del inspirasjon fra butikken som heter "Granit". For de av dere som ikke har vært i en "Granit"butikk kan jeg fortelle at de har masse forskjellige praktiske oppbevaringsting, kjøkkenartikler, litt klær og en del interiørdetaljer. Kjennetegnet til butikken er at stort sett alle produktene er i sort, hvitt eller grått. Ganske så stilig konsept, men er du av den fargeglade typen kan du nok finne butikken litt kjedelig. Uansett er det verdt et besøk, siden de har masse praktiske og nyttige ting der.

Her er iallefall collagen som er utgangspunktet for utstillingen, etterfulgt av bilder fra selve utstillingen:


Tidligere har jeg fått spørsmål om hvem som gjør de praktiske tingene i utstillingene mine, og da kan jeg fortelle at jeg gjør alt selv. Derav navnet "handygirl" he he .... Om det så er tapetsering, legge gulv, snekre møbler eller sy puter så står jeg for den biten selv. Jeg elsker å holde på med dette og det er akkurat slike praktiske ting som gjør jobben ekstra morsom og utfordrende.

Da skal jeg vaske og rydde leiligheten, før det blir Idol seinere i kveld.

Ha en flott fredag!

 

2 kommentarer

Randomjenta

15.02.2013 kl.19:51

Selv er jeg jo veldig glad i farger, men dette var jo flott! Du har virkelig et talent for dette! Ikke dårlig at du gjør alt sammen selv heller, du fortjener virkelig "handygirl"-navnet ;)

God helg!

handygirl

15.02.2013 kl.19:57

Randomjenta: he he tusen takk :) Liker veldig godt denne stilen jeg også, er ikke alle utstillinger man liker stilen på personlig, men ekstra artig når man lager noe man kunne tenke seg hjemme i sin egen stue også :)

Lykkemisjonen

16.02.2013 kl.11:43

Veldig stilig!:) Industriell stil er en helt egen greie, og når det gjøre SÅ bra og gjennomført som dette er det skikkelig flott!:)

Stilig ny header!:)

handygirl

16.02.2013 kl.14:48

Lykkemisjonen: Tusen takk:-) my style of decoration;-) fin helg til deg!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits