Nytt prosjekt, nå i industriell stil...

Hei alle sammen

I forrige uke laget jeg en utstilling som var Neon inspirert, denne uken har jeg tatt for meg en stil jeg personlig er veldig fan av..... nemlig den industrielle stilen. Utstillingen er på planleggingsstadiet, men blir ferdigstilt iløpet av uken. Enn så lenge får dere kose dere med denne collagen og en liten sniktitt på hva slags produkter jeg kommer til å bruke ;)

Vi har fått inn så utrolig mye fint i butikken nå, så det er nesten vanskelig å velge hva jeg skal bruke, men det er jo bare et luksusproblem.

Nå er det på tide å slappe litt av, har allerede vært ute på ski, laget taco og sett en episode av Tori og Dean ;) He he ja jeg finner den serien ganske så avslappende og koselig så da er den på opptak hver dag ;)

Ønsker dere alle en flott kveld!

2 kommentarer

ewymarie

11.02.2013 kl.21:42

Åh så tøff inspo. Jeg er og veldig glad i den stilen og har små innslag av den. De tingene du skal bruker hvor er de fra? Hvilken butikk/merke?

handygirl

11.02.2013 kl.22:02

ewymarie: Ja, jeg elsker den stilen der :) Alle tingene jeg skal bruke er fra MAXBO Hvam. Ellers er det en del fra merkene Krifon og Festival.

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits