Resultatet av neon utstillingen

Hei alle sammen

Denne uken har jeg jobbet med en utstilling som er inspirert av neontrenden. Det som gjenspeiler denne stilen, er å ha små detaljer i interiøret med neon. Jeg har også valgt å trekke inn en annen trend som kommer i år, grafiske elementer. Jeg valgte derfor å tapetsere med denne tapeten:

Ellers har jeg basert utstillingen på en tanke om et ungdomsrom. Her ser dere resultatet:


Jeg legger ut DIY på elementer fra utstillingen seinere, nå er det snart taco med Idol og film hos søsteren min og mannen hennes.

God fredag til dere alle :)
 
 

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits