Teaser ;)

Hei alle sammen

Her går det i ett for tiden. Har egentlig masse jeg ønsker å fortelle og vise dere, men dessverre strekker ikke tiden til. Med trening, jobb, familie og venner så merker man at denne tidsklemma slår til.

Tidligere i uken fortalte jeg om en utstilling jeg holder på å lage på jobb, og nå er den endelig ferdig :) Legger ved noen "teaser" bilder i kveld, så får dere gruble på hvordan den ser ut litt til.

Da er det på tide å få seg litt søvn. Etter mye snekring, maling og tapetsering på jobb, og en skitur med min kjære i kveld, kommer jeg nok til å sove godt i natt :)

Ha en god natt, så blogges vi snart igjen !

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits