Små endringer, nytt utseende

Hei alle sammen

Nå er julen over og juleutstillingene mine står på randen til å bli skiftet ut. Siden tiden ikke alltid strekker til, må man ta noen små endringer før man får skiftet ut alt. Her ser dere hvordan en juleutstilling med raske og små grep forvandles til en hyggelig vinterutstilling:

 

Før:

Nå:

Ønsker dere alle en fin lørdag!

 

2 kommentarer

by Myrvang

05.01.2013 kl.16:32

Så fint ! Likte veldig godt putene med reinsdyr og mønster :) Ha en flott dag!

Grub

05.01.2013 kl.16:36

Veldig flott. Finnes den hjorteputa i brunt eller beige?

fargeglad

05.01.2013 kl.21:13

Så lekkert! Den store stjerna på vinterbildet likte jeg veldig godt (den på gulvet). Kan jeg spørre hvor den er fra? Gulvlampa var lekkert også:) Ha en fin lørdagskveld flinka!! :)

handygirl

05.01.2013 kl.22:18

by Myrvang: Tusen takk :) Ja liker de reinsdyrputene veldig godt :) Ha en fin kveld !

handygirl

05.01.2013 kl.22:22

Grub: Ja, den finnes i beige, om du ser på innlegget fra: "Byleilighet på 32m2" og "Julen sniker seg inn", så ser du puten i beige på den benken jeg har der ;) Fin kveld til deg!

handygirl

05.01.2013 kl.22:25

fargeglad: Tusen takk :) Både stjernen og lampen er fra Maxbo Stormarked Hvam. Masse fine ting der ;) Ha en fin lørdagskveld du også :)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits