Inspirasjon til barnerommet

Hei alle sammen

Da er jeg endelig ferdig med utstillingen jeg begynte med før helgen. Det er så utrolig mange fine tapeter å velge mellom, men jeg valgte å gå for disse to:
Dette er tapeter som kan brukes både til gutt og jente. Om du ønsker et babyrom som ikke er blått eller rosa er dette et godt alternativ.

Den øverste tapeten brukte jeg på veggen og den med hjerter valgte jeg å bruke i rammer på veggen og til å tapetsere sengen med.

Her er et lite bildedryss:
Bruk forskjellige rammer til å lage fine kombinasjoner. Er det en tapet med mye mønster, kan du bruke en tom ramme til å markere noen elementer i tapeten. I dette tilfellet har jeg rammet inn en fugl.Lag din egen julekalender. Jeg pakket inn gavene med tapet og hengte de opp med hamptråd. Alle pakkene er markert med tall og henger på knaggen under tavlen med samme tall.En enkel sprinkelseng fra Ikea, kan bli utrolig søt og matchende om du kler deler av sengen med tapet.

Håper du fikk noen nye idèer og litt inspirasjon.

I kveld blir det en veldig tidlig kveld på meg. Skal på innkjøp i Sverige i morgen og må opp kl 04.00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! for å rekke flyet. Det er litt vel tidlig for et murmeldyr som meg. Men det blir forhåpentligvis en artig og nyttig dag.

 

Ha en flott kveld, så blogges vi snart!

5 kommentarer

taubanevegen

04.12.2012 kl.19:25

Å, sååå utrolig fin utstilling du har laget! :) Kjempeinspirerende og så mange flotte detaljer, som for eksempel buret med den sorte fuglen, knaggrekka, adventskalenderen... Tapetene var nydelige begge to.

handygirl

04.12.2012 kl.20:03

taubanevegen: Så koselig at du likte den og at du fant inspirasjon :) Da er formålet med utstillingen nådd, tusen takk ;) Ha en flott kveld!

fargeglad

04.12.2012 kl.20:13

Så fiiiiiint:) Du er kjempeflink og likte alt sammen! Gleder meg til det kommer mer fra deg og god tur i morgen tidlig:)

handygirl

04.12.2012 kl.20:15

fargeglad: Åååå så koselig å høre :) det varmer. Tror jeg trenger en lykkeønskning for å ikke forsove meg i natt... hihihi. Natti natt

Ingvild

25.03.2014 kl.07:56

Hei! Kom over denne bloggen, og syns hjertetapeten var så fin! Husker du merket og hva den heter?

handygirl

25.03.2014 kl.16:25

Ingvild: Hei, så koselig, ja den hjertetapeten er bare super søt :) Den er hentet fra en bok som heter Lilleby fra Borge. Finnes i flere farger også. Om du går inn på Borge.no finner du boken og tapeten der. Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

34, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits