"Teaser" barneromutstilling

God fredag alle sammen

I dag har jeg fått planlagt barneromutstillingen på jobb. Forhåpentligvis blir den ferdig på mandag, så da skal dere få se bilder. Men så lenge legger jeg ut et bilde av workshopen;)Jeg skal bruke noen tapeter fra den nye serien Lilleby fra Borge. Det er utrolig mange fine tapeter i Lilleby serien, så ikke lett å velge. Her er et lite utvalg:
Er de ikke søte?

Nå er det på tide å ordne litt til i morgen. Mamman min fyller 70 år over helgen, så vi skal feire henne i morgen. Vi har ordnet en overraskelse på dagen, samt at hele familien skal ut å spise i morgen kveld. Jeg gleder meg masse og håper hun liker det hun får ;)

Ha en flott fredag!

Vi blogges

 

2 kommentarer

fargeglad

30.11.2012 kl.20:24

Så utrolig nydelige tapeter! Liker!!! Dette blir spennende og ha en fin feiring av din mors dag:)

handygirl

30.11.2012 kl.21:00

fargeglad: Tusen takk:) Ja er de ikke utrolig fine. Var ikke lett å velge kan jeg si. Vi skal kose oss i morra:)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits