Ny peisovn

Hei alle sammen

Våknet opp til en hvitkledd hage og lette snøfnugg som dalte ned fra himmelen i dag. Ekstra deilig var det å høre det knitre i peisen. Min kjære hadde allerede vært oppe og tent opp i den nye peisovnen vår.

Vi er veldig fornøyde og synes den passer inn i stuen på en helt annen måte enn den gamle :)


Senere i dag skal vi til foreldrene mine og spise middag før vi drar tilbake til storbyen. Alltid koselig med søndagsmiddag, blir veldig ofte pasta og andre lettvinte middagsretter i hverdagen, så godt med ordentlig søndagsmiddag en gang i blant. 

Ha en fin søndag !

 

 

2 kommentarer

fargeglad

25.11.2012 kl.15:03

Så deilig med peisovn! Her fjernet vi pipa når vi pusset opp huset vårt, den stod midt i stua og tok alt for mye plass. Så nå ønsker vi oss ny pipe etter hvert:) Ha en fin ettermiddag og kveld!

handygirl

25.11.2012 kl.15:20

fargeglad: Ja, det er så stemningsskapende. Er ikke alle steder det er plass til peisovn, men får håpe dere får ordnet med pipe og peis etterhvert. Ha en fin søndag du også :)

Monica Uggen Evensen

25.11.2012 kl.15:35

Så koselig med peisovn:) Er innom å kikker litt på bloggen din, du er jo så flink!:) Har dere ei hytte ved Mjøsa nær Gjøvik?

frøkenRyman

25.11.2012 kl.15:40

Så koseligt med peisknitter :) Och snö! Här i Kristiansund är det som en höstdag...

handygirl

26.11.2012 kl.09:21

Monica Uggen Evensen: Tusen takk, så koselig å høre Monica:) Det er ikke hytte, men siden vi jobber og bor i Oslo blir det et sted vi er stort sett i helgene;)

handygirl

26.11.2012 kl.09:22

frøkenRyman: Ja, håper bare snøen blir liggende, slik at det blir litt lysere fremover og ikke minst hvit jul ;) Fin dag til deg!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits