Lilla juleutstilling

Hei alle sammen

Da er det på tide med bilder av en juleutstilling igjen. Det er ikke alle som er like glade i den tradisjonelle røde julepynten, så jeg bestemte meg for å lage en utstilling for de som ønsker en litt annen vri. Fargepaletten jeg har basert meg på går i duse lillafarger, gråtoner og med et mørkt tregulv med rød skimmer blir dette en fin kombinasjon.


Lag din egen adventstake med kongler, glitter og julehjerter. OBS. husk at lys aldri må stå uten tilsyn.Når du skal pynte veggene kan det være stilig å lage en kombinasjon av flere ting. Her har jeg brukt speil, klokke og noen knagger med julepynt for å skape det lille ekstra.
Håper dere fikk litt inspirasjon i høstmørket.

Ha en flott kveld :)

2 kommentarer

S

20.11.2012 kl.22:30

Nydelig :)

handygirl

20.11.2012 kl.22:59

S: Tusen takk. Så hyggelig at du likte det du så :)

lykkemisjonen

21.11.2012 kl.12:45

Så vakker utstilling!:) Den oser av ro og varme. Innestund på kalde vinterdager. Flinke du!:)

fargeglad

21.11.2012 kl.13:51

Kjempefint og likte fargene veldig godt:)

handygirl

21.11.2012 kl.18:31

lykkemisjonen: Tusen takk :) Herlig med innekos nå på denne årstiden.

handygirl

21.11.2012 kl.18:31

fargeglad: Så koselig å høre :)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits