Garderobe/ vaskerom utstilling

Hei alle sammen

Tenkte jeg ville vise dere noen bilder av en utstilling jeg gjorde for en liten stund tilbake. Utgangspunktet mitt var å lage et inspirasjonspunkt i garderobeavdelingen på jobben. Her er en liten skisse av hvordan jeg så for meg sluttresultatet:For å få til dette hadde jeg noen utfordringer før jeg kom i boks. Jeg hadde blant annet aldri lagt fliser før, men det var ingen hindring. Etter litt øving ble resultatet ganske så bra ;)


Etter flislegging av gulvet, fikk veggen en ny tapet:
Helt til slutt noen bilder av resultatet av utstillingen:

Håper du ble litt inspirert og kanskje du fikk noen idèer til vaskerommet?

Ha en fin kveld :)

2 kommentarer

lykkemisjonen

15.11.2012 kl.13:19

Snakk om å være både kreativ OG handy- flink er du!:):)

handygirl

15.11.2012 kl.19:47

lykkemisjonen: Tusen takk :) Ha en fin kveld!

Tone Hicks Johnsen

15.11.2012 kl.20:14

Jeg blei kjempeinspirert, og løp og kjøpte Elfa til vaskerommet mitt :)

handygirl

15.11.2012 kl.20:27

Tone Hicks Johnsen: Så bra, dette likte jeg ;) Elfa er jo så utrolig praktisk med alle sine muligheter. Ha en flott kveld Tone!

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits