Industriell natur del 2

Hei alle sammen

Nå er det på tide med litt flere bilder fra huset vårt på landet. Vi var der i helgen og koste oss masse. Prosjektet mitt for helgen var å lage en magnet/tavlevegg, men på grunn av litt dårlig planlegging fikk jeg både for liten tid og for lite maling til å gjøre veggen ferdig. Det vil si at for dere som venter på resultatet, beklageligvis må vente til neste helg med å se hvordan det blir.

Men jeg fikk tatt litt bilder av spisestuen, så her har dere mer av den industriell natur stilen vår:


Dette søte steintrollet fikk vi av den yngste niesen vår. Jeg tenkte det kunne være artig å gjøre litt ekstra stas på trollet, så jeg gikk til innkjøp av et bur. Deretter plukket jeg litt grener og lav fra trærne og vips så ble det et artig stilleben på skjenken :)

En kombinasjon av metall, skinn og drivved er en av mine favoritter.


Som duk på bordet har jeg brukt et geiteskinn, synes dette blir litt røffere enn en vanlig duk eller løper :)

Håper det ga litt inspirasjon. Jeg legger ut flere bilder en annen dag, så likte du det du så er det bare å følge med videre :)

Nå skal vi snart se Jakten på kjærligheten og 71 grader nord. Kan ikke bli noe bedre start på uken.

Ha en fin mandag!

Vi blogges

2 kommentarer

Skikkelig bra blogg du har laget! Liker godt bloggere som tar bloggen litt seriøst, og prøver å lage den litt fin og ikke bare sånn helt vanlig. Litt annerledes med gode bilder og god tekst osv. Føler liksom at man bryr seg litt mer om oss som leser da. Og da blir jo det gøyere å kommentere og lese den også!! Kjempe bra!

Men du! En annen ting, jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, hvor du kan vinne et Star Tour gavekort på 5000 kroner! Har du lyst til å delta? Hadde satt stor pris på om du hadde giddet. Det hadde også vært helt fantastisk om du kunne laget et blogginnlegg om den så flere får det med seg :-) Tusen takk på forhånd!!!!

Lykkemisjonen

08.10.2012 kl.21:11

Du er så kreativ og flink!:) Skikkelig inspirasjonsbilder det der!:)

handygirl

08.10.2012 kl.21:21

Lykkemisjonen: Tusen takk :) Koselig å høre.

handygirl

08.10.2012 kl.21:22

Nina: Tusen takk :) Da skal jeg gå inn og ta en titt på konkurransen :)

Vivi

09.10.2012 kl.00:16

Så sinnsykt kult:) jeg vil også ha et helt hus å dekorere slik som jeg vil....

Du er veldig flink ihvertfall, og handy ikke minst:)

handygirl

09.10.2012 kl.07:26

Vivi: Tusen takk:-) Er veldig gøy å innrede som man vil, masse nye ideer hele tiden:-) Du får nok ditt eget sted etterhvert du også skal du se, så det er bare å glede seg;-)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits