Utstilling designet av Camilla Pihl

Hei alle sammen

Da er utstillingen, som moteblogger Camilla Pihl har designet for oss, ferdig. Hun har designet en utstilling på MAXBO Vækerø og vi andre stormarkedene har kopiert utstillingen så langt det lar seg gjøre. Vi har brukt et heltre furugulv, som først er grunnet med kvist og sperregrunn fra Jotun, deretter malt med en blank "Tre stjerners gulvmaling" fra Scanox i klassisk hvit(2strøk). Jeg har tidligere skrevet en kort forklaring på hvordan man får best resultat ved maling av panel, dette kan du se her. Ellers legger jeg ut et DIY innlegg senere på maling av panel.   

På veggene er det brukt en tapet fra Borge(Glamorous 46772) på den ene veggen og tavlemaling på den andre. Vi har også laget en pallesofa som er malt i fargen klassisk hvit.

Resultatet av utstillingen ser dere her:

Håper det ga inspirasjon i høstmørket :)

Vi blogges

 

2 kommentarer

Anette

04.10.2012 kl.07:54

Det der var fine ting! I WANT!:)

handygirl

04.10.2012 kl.09:27

Anette: Så bra du likte det :)

lykkemisjonen

04.10.2012 kl.17:01

Ble kjempefin den utstillingen, godt jobba, Camilla Pihl bør være fornøyd!:):)

handygirl

04.10.2012 kl.19:26

lykkemisjonen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits