Industriell natur del 1

Hei alle sammen

Håper helgen har vært bra?

Vi har hatt en super helg på det herlige fristedet vårt på landet. Nå er vi tilbake i storbyen og er klare for jobb i morgen. 

Jeg skrev på fredag at jeg skulle få tatt bilder av huset, slik at dere får se hvordan vi har det der. Nedenfor ser du en forsmak på dette. Stilen vår har jeg kalt for "industriell natur". Jeg liker å blande den avslappende hyttekosen, med røffe industrielle produkter. I stuen har vi bl.a gamle treski fra da min mor var yngre og en 100 år gammel treslede på veggen. Spisestuen er et drivvedbord med stålunderstell og metallstoler. Vi har grove ullgardiner og ullsofa, men har små detaljer som lysbrett og bildelister som setter prikken over i'en.

Her er bilder fra inngangspartiet og det ene soverommet :


Bildet viser en rollup gardin som er kjøpt hos Ellos. De er utrolig enkle å sy selv. Jeg har sydd slike gardiner i byleiligheten vår og legger ut en DIY oppskrift senere. 

Legger ut flere bilder etterhvert, så følg med.

Ha en flott søndag!

2 kommentarer

Lykkemisjonen

01.10.2012 kl.14:41

Herlig stil!:)

Det lille hi

08.10.2012 kl.22:50

så stilig den sengegavlen du hadde! har du laget den selv?

handygirl

09.10.2012 kl.07:21

detlillehi: Tusen takk:-) ja jeg har laget den. Har brukt mdf plate og tapet, til slutt har jeg satt på lister som jeg har malt i samme farge som veggen bak.

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits