Wakeboarding/ kitesurfing

God lørdag alle sammen

I dag har vi vært ute med båten. Det begynner å bli ganske så kaldt både i lufta og vannet, så det blir nok ikke lenge før vi tar den opp til vinterlagring. Det har vært en super dag og jeg har fått wakeboardet masse. Jeg holder egentlig på med kitesurfing. For de av dere som ikke vet hva dette er, så har man en kite(drage), 25m med liner og et kitebrett.

Man bruker da kiten for å surfe på vannet. Utrolig artig, men det er en del elementer som gjør at det ikke alltid er like lett. Man er avhengig av vind, vindretning og et sted man kan ta opp og ned utstyret. Siden vær og vind ikke er noe man styrer selv, er det ikke like lett å planlegge når man skal holde på med denne sporten. I sommer har jeg ikke fått kitet like mye som jeg hadde håpet på, men jeg har derimot fått stått en del etter båten på brettet. Det kan man gjøre når man vil, og er ikke så vind og væravhengig som med kiting. Her kan man også leke seg med hopping på bølgene og trikse.

Bilder fra i dag:Jepp, det var kaldt vann men det gikk raskt over.

Liten pause underveis

Håper dere ble inspirert til å bruke vannet til lek og morro :) Om det er noen som lurer, så var det ca. 10 grader i vannet. Med en tykk våtdrakt og våtsko er det ingen sak å leke seg, selv på denne tiden av året.

Ha en strålende lørdag!


 

2 kommentarer

Lykkemisjonen

30.09.2012 kl.12:36

Oioi, Mjøsa på denne tida av året er ingen spøk!:D Vet ikke om du er mest sporty eller mest gal, haha. Fine bilder!:)

handygirl

30.09.2012 kl.20:19

Lykkemisjonen: hehehe, med våtdrakt er det faktisk ikke så kaldt, det er bare med en gang og når man først har blitt våt går det bra :) Men det skal sies at jeg har en tykk våtdrakt :)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits