DIY sittebenk

Hei alle sammen

Da jeg la ut høstutstillingen min som du finner HER (som du også finner under kategori: resultatet av høstutstilling, på høyre side), skrev jeg at jeg skulle legge ut en oppskrift(DIY) på sittebenken som jeg hadde laget. Og her kommer en detaljert step by step oppskrift. Det ble en lang forklaring, så om det er noen som ønsker den på mail er det bare å si ifra.

Lykke til!

Det er bare å spørre om det er noe dere lurer på :)

 

2 kommentarer

Lykkemisjonen

27.09.2012 kl.21:57

Så flink du er! Og så nyttig og utførlige instruksjoner!:) Benken ble SÅ bra, godt jobba:)

handygirl

27.09.2012 kl.22:02

Lykkemisjonen: Tusen takk :) Sånt varmer :)

Anette H

20.02.2013 kl.08:36

Så utrolig fin benk, og flott at det ligger instruksjoner her. Kanskje tilogmed jeg kan klare å lage en slik! :):)

handygirl

20.02.2013 kl.12:29

Anette H: Tusen takk :) Ja, den skal være grei å lage om du følger instruksene ;) Ellers er det bare å sende på en mld så skal jeg prøve å hjelpe så godt jeg kan. Ha en fin dag!

handygirl

20.02.2013 kl.12:32

Ja, en ting til.... om du skal bruke benken inne, kan det være greit å bruke glatte materialer og ikke uhøvlet panel. Det er litt vanskelig å vaske om du velger uhøvlet panel;)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits