Workshop for handygirl

Hei alle sammen

Denne utstillingen som jeg skal vise noen bilder av, dukket opp i hodet mitt da vi måtte skifte et av utstillingspunktene i varehuset, men ikke hadde noen nyheter å lage utstilling av. Da tenkte jeg at det måtte være smart å lage litt inspirasjon til et arbeidsrom for alle handygirls der ute.

Arbeidsrom eller hobbyrom pleier som oftest å være ganske kjedelige, med kjipe kjellerreoler stappfulle av verktøy, malingsbokser og andre ting som i seg selv ikke pynter så mye opp. Men her er noen gode tips til de jentene og guttene som ønsker et litt mer feminint uttrykk på arbeidsrommet.

Det første jeg gjør før jeg starter opp med en utstilling er å hente inspirasjon:Jeg plukker ut tapeter, farger og tegner en liten skisse på hvordan jeg ser for meg at utstillingen skal bli. Ofte lager jeg en collage med bilder fra nettet som inspirasjon. Bildene i collagen er lånt fra  bloggen sukkertøy for øyet, link til siden finner du HER, en utrolig søt blogg som er verdt et besøk.

Etter at forarbeidet er gjort, setter jeg i gang med å tapetsere, male, legge gulv etc. Med bra planlegging blir resultatet som oftest ganske lik den tanken jeg hadde i hodet før jeg begynte.

Her kommer noen tips på hva man kan gjøre:

 

En kjedelig limboks kan bli ganske søt med litt tapet.


Tomme malingsbokser egner seg bra for oppbevaring av pensler eller andre småting, med litt tapet blir de søte små bokser.Oppbevaring av småting kan gjøres i søte kurver eller bokser, pynt med litt tapet og vips litt hyggeligere med en gang.

En enkel krakk fra Ikea blir straks muntrere med litt maling og tapet. Om krakken faktisk skal brukes og ikke bare være til pynt kan den lakkes på toppen med gulvlakk slik at den tåler å bli tråkket på. Ellers kan man bruke voksduk istedet for tapet.

Diverse tapet fra Mr.Perswall, er de ikke helt herlige???Utstillingen i sin helhet:Legg merke til hyllene i reolene som har fått seg et strøk maling eller blitt pyntet opp med tapet. Det samme gjelder her om man ønsker å piffe opp en reol, bruk klarlakk på toppen, slik at malingen/ tapeten tåler mer.


Håper dere ble inspirert til å lage en handygirl workshop.

Ha en flott torsdag! 

 

 

2 kommentarer

Lykkemisjonen

27.09.2012 kl.22:01

Så inspirerende!:)

27.09.2012 kl.22:16

Flotte enkle og morsomme måter å gjøre hverdagen litt mer fargerik, flott.

Grub

27.09.2012 kl.22:53

Helt fantastiskt :)

handygirl

28.09.2012 kl.08:27

Anonym: Det er sant, ikke alltid så mye som skal til :) Ha en fin fredag!

handygirl

28.09.2012 kl.08:28

Grub: He he, ja er det ikke herlig med litt farger ;)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits