Resultatet av høstutstilling

Hei alle sammen

Da er ukas første treningsøkt over, ble en løpetur på mølla i dag. Det må sies at det er utrolig digg å dra rett fra jobb og på trening. Da slipper man å slite seg ut av sofaen etter middagen :)

Men det jeg selvfølgelig skal legge ut noen bilder av i dag, er resultatet av høstutstillingen jeg begynte på før helgen.

Det er ikke bare til jul man trenger å pynte opp med fine dekorasjoner. Her har jeg brukt rognebær, kvister, mose og andre lekre ting man finner ute i skogen på denne tiden av året. Nydelige farger som gleder et hvert øye. Miks og match dine favoritter på et fat med noen kubbelys og du har en billig, men utrolig koselig høstdekorasjon.

Dette reinsdyret i metall, vekker garantert oppmerksomhet utenfor inngangspartiet. Er det ikke søtt?? Jeg har lagt et geiteskinn over ryggen slik at den får litt mer "liv".
Denne kvistlampen er også en høstnyhet som jeg bare måtte ha. Jeg har et prosjekt på soverommet, hvor denne skal få plass. Skriver om soverommet i nye høstfarger senere.Her ser dere utstillingen i sin helhet:

Tapeten har noen flotte detaljer med reinsdyr nederst, men dette blir dessverre gjemt bak benken. Om dere ønsker å se hele bildet kan dere gå inn på Mr. Perswall wallpaper. http://mrperswall.no/alle-tapeter#id=42269

Håper dere fikk litt høstinspirasjon. Nyt fargene, naturen og den herlige luften som er ute på denne tiden. Nå skal jeg kose meg med Jakten på kjærligheten og 71grader nord :)

 

Ha en super mandag!

2 kommentarer

Grub

24.09.2012 kl.20:58

Så utrolig kreativ og flink du er Ann Therese. Ante ikke at du hadde blogg:-)

Siv-Inger

24.09.2012 kl.21:27

Dette var inspirerende!!!! takk for at du delte!

lykkemisjonen

24.09.2012 kl.21:56

Nydelig utstilling!:) Vært 71 og Jakten her i kveld også;)

handygirl

24.09.2012 kl.22:19

Grub: Tusen takk, akkurat startet opp bloggen, men her kommer masse inspirasjon både på interiørfronten og andre morsomheter ;)

handygirl

24.09.2012 kl.22:20

Siv: Bare hyggelig :)

handygirl

24.09.2012 kl.22:20

lykkemisjonen: Tusen takk :)

frøkenRyman

20.11.2012 kl.19:14

Vad fint det blev! Eftersom jag är dekoratör själv ,tycker jag det är jättekul och se vad andra gör och få lite inspiration ;)

handygirl

20.11.2012 kl.19:36

frøkenRyman: Tusen takk :) Ja, alltid gøy å se hvordan andre lager utstillinger. Da kan man plukke opp noen tips her og der ;)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits