Bord laget av vedkubber

Hei alle sammen !

Her kommer et DIY(do it yourself) tips til dere som ønsker et røft sidebord, nattbord eller kanskje sofabord.

Du trenger:


Vedkubber (jeg brukte ca 1,5 sekker à 15kg pr. sekk), skruer, opphengsbånd eller festebånd som mange kaller det, avbitertang for å bite av festebåndet, sag (trengs kun om du ønsker at kubbene skal ha helt lik størrelse) og drill.

 

Slik gjør du:

Sett sammen vedkubbene på et flatt underlag i en passe stor bunt, skru fast festebåndet oppe og nede på hver og en av de ytterste kubbene. Husk å stramme båndene så hardt du klarer. Det er også viktig at vedkubbene ikke får for store mellomrom mellom seg, da er det stor sannsynlighet for at de midterste kubbene detter ut når du beveger på bordet. 

Som du sikkert ser egner ikke denne overflaten seg til å sette fra seg noe som helst, men om du nå har gjort en god jobb kan du vende hele bordet opp ned og bordet vil få en jevnere flate.


Om du skal bruke bordet til mer enn bare pynt, kan du legge et stort brett på toppen og du får et helt unikt understell på bordet ditt.


Lykke til

Obs! Husk at ved er tungt, lager du bordet for stort kan det være tungt å flytte.Om du skal sette bordet rett på gulvet kan det være greit å legge et underlag under vedkubbene. Gulvunderlag (slik man bruker under parkettgulv) kan være et godt alternativ.

2 kommentarer

Lykkemisjonen

20.09.2012 kl.22:44

STILIG!:) Det var jo helt genialt, så flink du er:):)

handygirl

21.09.2012 kl.19:21

Lykkemisjonen: Tusen takk :) Bordene blir brukt i en høstutstilling over helgen så følg med :)

Skriv en ny kommentar

handygirl

handygirl

33, Oslo

Handygirl er en blogg hvor jeg skriver om alle mine rare og kreative påfunn. Bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også andre fritidssysler. Jeg elsker alt med fart og spenning, så fallskjermhopping, strikkhopping, rafting++ er bare noen av mine artige sprell. For tiden jobber jeg som dekoratør og interiørdesigner, mange av mine prosjekter kan du se her på handygirl. Jeg har tidligere jobbet med lysdesign, boligstyling og interiørprosjekter både til privatpersoner og offentlig. Navnet Handygirl har jeg valgt fordi jeg rett og slett liker å lage ting selv. Har du spørsmål, send gjerne en mail på: hanntherese@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits